AKCIJA MD160/10.0+RTC70.26

44,000 RSD

SPECIFIKACIJE:

Površina: 10,0 m2
Snaga : 160w/m2

Ukupna snaga : 1600W

Grejanje kupatila od 12,0 do 18,0 kvadrata

Isporuka:
– Grejna mreža,
– termostat RTC
– dva plastična creva Ø11 (1,5m i 2,5m),
– dozna 60×60,
– uputstvo na srpskom jeziku
– video uputstvo

Garancija:
20 – godina uz popunjen garantni list od ovlašćenog
instalatera

10 – godina uz popunjen garantni list
2 – godine na termostat

206900

Опис

Grejne mreže mogu se koristiti kao osnovni sistem grejanja ili kao dopuna postojećem sistemu grejanja. Primena grejnih mreža je veoma široka, od stambenih zgrada, javnih preduzeća do poslovnih zgrada.Istraživanje je pokazalo da je električno podno grejanje najpovoljniji sistem grejanja ljudskih bića, koji uzima u obzir fiziološku distribuciju temperature.

Montaža grejne mreže MD160Planiranje grejne mreže MD160

Elektra MD 160W grejna mreža koristi se kao osnovni vid grejanja u svim prostorijama u kojima je gazna površina znatno manja od ukupne površine prostora. U kupatilima gde se ne greje prostor ispod kade, WC šolje koja nije zidna, veš mašine  ili  lavaboa. U kuhinjama gde se ne greje prostor ispod ugradnih elementa, frižidera i ostalih kućnih aparata. Grejna mreža MD160  svojom snagom od 160W/m2  obezbeđuje dovoljno energije za komforno osnovno grejanje celokupnog prostora u koji se mreža ugrađuje. Jednostavno se montira i ne zahteva nikavo održavanje.

Zahvaljujući maloj debljini, grejne mreže mogu se koristiti kod adaptacije i preuređivanja postojećih stambenih ili poslovnih objekata, kod kojih nije dozvoljeno dodatno podizanje nivoa patosa. Grejne mreže se ugrađuju direktno u lepak ispod pločica.

Grejne mreže se mogu koristiti i u novogradnjama, kao i na svim mestima gde se tipično podno grejanje u obliku grejnih kablova ne može primeniti.

Instalacija ispod pločicaUgradnja ispod pločica

ELEKTRA grejne mreže mogu se koristiti ispod svakog tipa poda koji je prilagođen podnom grejanju, tj. ispod poda koji dobro provodi toplotu, npr. terakota, kameni pod, keramičke pločice kao i tepih. Preporučujemo ga kao veoma efikasan sistem za zagrevanje. U slučaju dobre toplotne izolacije ispod poda može se uspešno koristiti i kao osnovni sistem grejanja. To je najbrži, najjednostavniji i najefektivniji sistem za zagrevanje prostora ili samo dela prostora uz  minimalna ulaganja.