Isporuka

Načini isporuke na teritoriji Srbije


Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši (upisati kurirsku sluzbu). Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.
Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam e-mail obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.


– Porudžbine primljene do 13h biće isporučene istog dana, a porudžbine primljene posle 13h biće isporučene u roku od 48 h, plaćanje kuriru prilikom preuzimanja robe.

– Za porudžbine plaćene preko računa isporuka se vrši u roku od  2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na našem računu.

– Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

– Ograničenja isporuke robe


          Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.